Verpleegkundigen

Verpleegkundigen worden geacht alles te kennen en te kunnen. Ondanks dat deze ziekenhuismedewerkers tot zeer veel in staat zijn, hebben ook zij af en toe nood aan een oplossing voor een moeilijker vraagstuk. En daarvoor kunnen zij steeds, op vrijblijvende basis, beroep doen op Endo Projects.

Verpleegkundigen, nieuwkomers, medewerkers die van andere diensten komen, of medewerkers en verpleegkundigen met jaren ervaring, hebben soms behoefte aan een opfrissing of een volledige opleiding in de wereld van endoscopie. Hiervoor kan u beroep doen op onze merkonafhankelijke expertise van endoscopen. Ongeacht of het over flexibele of over starre optieken gaat, hebben wij een op maat gemaakte cursus of training die wij bij u ter plaatse kunnen komen geven.

Via presentaties en cursussen, en met de hulp van onze specifieke tools (zoals bijvoorbeeld opengewerkte flexibele endoscopen, lichtkabels, connecties, adapters, enz) zijn wij in staat om u een dieper inzicht te geven in het behandelen, onderhouden, controleren en met het omgaan van endoscopen in al zijn vormen.

Wij zijn er voor u om u bij te staan en in te lichten: contacteer ons steeds vrijblijvend voor meer informatie over onze opleidingen. Sommige oudere endoscopen behoeven speciale onderdelen om te kunnen functioneren tijdens een onderzoek. Het gebeurt regelmatig dat deze toebehoren niet meer leverbaar zijn via de gewone kanalen: Endo Projects heeft een wereldwijd netwerk van leveranciers die nog verrassend veel onderdelen op voorraad hebben. Contacteer ons gerust indien u naar iets op zoek bent.

U heeft als verpleegkundige de taak om de continuïteit te verzekeren van het endoscopenpark, ongeacht of er pannes zijn aan endoscopen of omdat er gewoon te weinig endoscopen voorradig zijn. Contacteer ons vrijblijvend voor gratis bruikleen endoscopen, of voor het huren van endoscopen gedurende een bepaalde periode. Wij staan klaar om u te helpen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief