Diensthoofden

Diensthoofden zijn verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de medewerkers en het goed functioneren van alle apparatuur. Als gevolg daarvan ervaren zij regelmatig grote druk op hun schouders om deze zware taak tot een goed resultaat te begeleiden.

Endo Projects kan hierin een belangrijke medewerker zijn: als er een probleem is met één van uw apparaten dan kan een eenvoudig telefoontje met ons kantoor uw oplossing betekenen. Vanaf het ogenblik dat wij u bericht ontvangen komen wij meteen in actie om alles van u over te nemen: wij zorgen voor het ophalen van het defecte apparaat, wij regelen een vervangtoestel zodat uw diensten kunnen blijven verder werken gedurende de reparatie periode, indien gewenst zorgen wij volledig voor de administratieve afwerking (ook binnen de diensten van het ziekenhuis zoals bv. het economaat, biotechnische diensten, enz.) en garanderen wij u een vlotte opvolging van het verdere reparatietraject.

Nadat het toestel hersteld is, leveren wij dit persoonlijk op uw diensten en regelen wij alle verdere afwerking (ophalen van bruikleenapparaten, administratie enz.). U merkt het meteen: nadat u ons activeert met een eenvoudig telefoontje of mail, kunt u uw hoofd bij de echt belangrijke zaken houden en uw diensten verder begeleiden in hun dagdagelijkse werkzaamheden.

Wij zijn ook steeds bereikbaar voor raad en informatie, om u een heldere kijk te kunnen verschaffen wanneer u materiaal wenst aan te kopen, huren, herstellen of zelfs verwijderen. Contacteer ons gerust voor meer info.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief