Biotechnische diensten

De biotechnische diensten kunnen tellen op de expertise van Endo Projects voor verschillende doeleinden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de biotechnische diensten helpen met het jaarlijks evalueren en controleren van het flexibele endoscopenpark.

Wij komen ter plaatse alle endoscopen nakijken en controleren op meer dan 30 kritieke punten, en wij hebben hiervoor een specifiek controlesysteem opgesteld. Na deze controle ontvangt de klant een schriftelijk verslag met een bijhorende prijscalculatie voor eventuele (preventieve) herstellingen. Op deze manier kan de biotechnische dienst een jaarlijks terugkerend controlesysteem invoeren dat het management in staat stelt om de kosten te overzien, de huidige staat van het endoscopenpark op te volgen en eventueel aankomende reparaties te laten uitvoeren tijdens een rustigere periode.

Soms zijn biotechnische diensten op zoek naar op maat gemaakte oplossingen. Of willen zij een beter technisch inzicht krijgen in de opbouw van een endoscoop. Of wensen ze een opleiding te krijgen in één van onze labo’s. Dit alles en nog veel meer is steeds mogelijk. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren met uw vragen of opmerkingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief