Artsen

Artsen hebben de moeilijke taak en de verantwoordelijkheid om elke patiënt te onderzoeken of te opereren met goede instrumenten, en met de zekerheid dat de kwaliteit van de instrumenten op topniveau zijn. Endo Projects is de perfecte garantie om u als arts hierin bij te staan.

Wij herstellen alle endoscopen, ongeacht merk, type en leeftijd, en wij leveren (indien u dit wenst) een gratis bruikleen endoscoop die u kunt gebruiken gedurende de reparatieperiode. Dit geldt zowel voor flexibele (fiber en video) als starre endoscopen, maar ook voor semi-flex endoscopen en videolaparoscopen.

Sommige chirurgen hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met een bepaald type of model instrument of endoscoop. Fabrikanten willen steeds hun nieuwste producten verkopen, en stoppen op regelmatige basis met het herstellen van bepaalde endoscopen of kunnen de benodigde wisselstukken niet meer leveren. Endo Projects is de specialist die u hier wel kan verder helpen. Wij kunnen uw oudere apparaten steeds herstellen, of wij kunnen u een identiek toestel aanbieden (een jong gebruikt of tweedehands, of soms ook een nieuw toestel).

Vraag ons steeds vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wenst u een bepaald type of merk toestel aan te kopen, te laten herstellen, of aan te laten passen naar uw noden of wensen? Ook daarvoor kan u op ons beroep doen: contacteer ons met uw specifieke vragen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief