Starre endoscopen

Vakkundige reparaties van uw optiek

Behalve voor flexibele endoscopen, kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van starre endoscopen. Endo Projects komt ter plaatse en inspecteert uw toestel grondig. U kunt de optiek ook kosteloos verzenden naar ons atelier en een offerte aanvragen.

U kunt bv. terecht bij ons voor de volgende reparaties:

  • Polijsten en lijmen van fiberlichtgeleiders, dekglas of frontlens
  • Heropbouwen van het objectief of reparatie van achromaatlens
  • Vervangen van staaflenzen, objectief, oculairlenzen, dekglas of andere beschadigde onderdelen
  • Testen, uitrichten, drogen en hermetisch afsluiten van het optiek

De herstelling van uw starre endoscoop duurt 24 uur (bij kleine herstellingen) tot 5 werkdagen (grote herstellingen). Na herstelling heeft u een garantietermijn van 6 maanden op de uitgevoerde werken en de gebruikte wisselstukken.

Endo Projects herstelt optieken steeds met respect voor de originele specificaties van de fabrikant. Wij gebruiken identieke onderdelen en hanteren minimaal dezelfde kwaliteitseisen als de originele fabrikant.

 

Laat u volgen!

Als u een starre endoscoop heeft zonder serienummer, kunnen wij een identificatienummer in uw toestel graveren. Dit kan een code of nummer naar keuze zijn dat we plaatsen op de schacht of op de lichtkabel-aansluiting van het optiek. Met dit unieke nummer kunnen we de herstelhistoriek van uw optiek op de voet volgen.

 

NIEUW: kwaliteitscontrole met de ScopeControl

Endo Projects is de exclusieve verdeler van de Dovideq ScopeControl. Dit unieke toestel controleert de kwaliteit van uw starre endoscoop. Wij installeerden een ScopeControl in ons labo in Duitsland, zodat u bij de offerte steeds gedetailleerde info en foto’s van de interne schade ontvangt.

Na de herstelling voeren wij een 2de controle uit via de ScopeControl, zodat wij de herstelde optiek met de beste parameters van een identiek merk en type kunnen vergelijken. Het bewijs hiervan ontvangt u op papier bij de uitlevering.

 

Reken op de expert

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak voor de reparatie van uw starre endoscoop. Onze experts maken uw optiek weer als nieuw.

Al onze herstellingen worden uitgevoerd in het labo van onze fabrikant EndoLook/EndoService.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief