Veterinary

Voor alle veterinaire endoscopen, optieken, verwante producten en reparaties kunt u rekenen op de experts van Endo Projects.

Contacteer ons

Flexibele endoscopen

U hebt een defecte flexibele endoscoop? Welk merk of type flexibele endoscopen u ook wilt..

Info over Flexibele endoscopen

Starre endoscopen

Vakkundige reparaties van uw optiek Behalve voor flexibele endoscopen, kunt u ook bij ons terecht..

Info over Starre endoscopen

U geniet mee van onze ervaring

Endo Projects is uw partner die gekend is in heel Belgiƫ en Luxemburg voor zijn snelle & kwaliteitsvolle service. Dankzij onze jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd bij de grote gekende fabrikanten en door onze visie en gedrevenheid kunnen wij voor u het verschil maken. Wilt u het eens proberen? Neem dan gerust contact op met ons zodat wij u kunnen bijstaan met een professioneel advies en raad.

Contacteer ons

Flexibele en starre endoscopen

Bij Endo Projects kunt u als dierenarts steeds terecht voor de aankoop, reparatie en onderhoud van alle soorten en merken endoscopen. Een endoscoop is een hoogwaardig en gevoelig instrument waarmee u als arts in het lachaam van uw patient kunt kijken. Endoscopische onderzoeken kunnen via een natuurlijke opening uitgevoerd worden met een flexibele endoscoop of via een minivasieve ingreep of kijkoperatie met een starre of rigide optiek.

Uw aanspreekpunt

Endo Projects werkt samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij u snel en accuraat helpen met uw vragen of opmerkingen. Wij streven er naar om u bij te staan bij de aankoop, het onderhoud of eventuele reparaties van alle modellen, soorten of merken endoscopen, zowel starre als flexibele endoscopen, ongeacht de leeftijd van het materiaal. Maar ook voor processoren en lichtbronnen, lampen en lichtkabels, camera’s, monitoren en zelfs transportkarren of trolleys kunt u een beroep doen op ons: wij hebben toegang tot een grote stock bij onze leveranciers, van nieuwe en jonge tweedehands apparaten, waardoor wij meestal uit een grote voorraad kunnen kiezen en u een geschikte aanbieding kunnen maken. Ook voor klein instrumentarium zoals schachten, biopsietangen, scharen, pincetten, maar ook manden voor sterilisatie-doeleinden zijn wij graag uw aanspreekpunt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief