Medische endoscopen

Endo Projects is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en soorten endoscopen en hun toebehoren.

Contacteer ons

Flexibele endoscopen

Gratis vervangtoestel tijdens reparatie Welk merk of type flexibele endoscopen u ook wilt laten repareren,..

Info over Flexibele endoscopen

Starre endoscopen

Vakkundige reparaties mét vervangtoestel Behalve voor flexibele endoscopen, kunt u ook bij ons terecht voor..

Info over Starre endoscopen

Deel mee in onze kennis

Endo Projects is gekend in België en Luxemburg voor zijn expertise en kwaliteitsvolle & snelle service. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wondere wereld van de endoscopen, zijn wij ook een betrouwbare partner voor opleiding en advies. Kunt u onze hulp gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan steeds voor u klaar met een professioneel oordeel.

Contacteer ons

Flexibele of starre toestellen

Of u nu werkzaam bent in de geneeskunde, dierengeneeskunde of industrie, u kunt bij Endo Projects terecht voor de aankoop, reparatie en onderhoud van alle soorten endoscopen. Een medische endoscoop is een instrument waarmee een arts in het lichaam kan kijken van een patiënt. Dit onderzoek gebeurt met een flexibele endoscoop via een natuurlijke opening (neus, oor, mond, anus en geslachtsdelen) of met een starre optiek door het uitvoeren van een minivasieve ingreep of kijkoperatie.

Allround specialist

Endo Projects is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en soorten endoscopen en hun toebehoren, zoals lichtkabels, camera’s, lichtbronnen, lampen, processors, monitors en transportkarren. Daarnaast kunt u ook voor het instrumentarium (schachten, biopsietangen, obturators, operatie-instrumenten, enz.) bij ons terecht. Om dit allemaal te realiseren, werkt Endo Projects samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers over heel de wereld.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief