Herstellingen

Onderhoud en herstel

Endo Projects onderhoudt en herstelt al uw flexibele en starre endoscopen, volgens de hoogste kwaliteitseisen van uw ziekenhuis en volgens de normen en kwaliteitseisen van de fabrikant, ongeacht het merk of type. Kortom: één herstelpunt voor al uw endoscopen. 

 

Tijdelijke vervanging of verhuur

Elke vertraging door een kapotte of versleten endoscoop is een risico voor uw patiënt. Endo Projects herstel niet alleen uw endoscopen, maar biedt u ook gratis vervangtoestellen aan en verhuurt u in extra drukke periodes tijdelijke endoscopen. Zo valt uw operatiezaal nooit stil!

Medical

Flexibele endoscopen

Gratis vervangtoestel tijdens reparatie Welk merk of type flexibele endoscopen u ook wilt laten repareren,..

Info over Flexibele endoscopen

Starre endoscopen

Vakkundige reparaties mét vervangtoestel Behalve voor flexibele endoscopen, kunt u ook bij ons terecht voor..

Info over Starre endoscopen

Deel mee in onze kennis

Endo Projects is gekend in België en Luxemburg voor zijn expertise en kwaliteitsvolle & snelle service. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wondere wereld van de endoscopen, zijn wij ook een betrouwbare partner voor opleiding en advies. Kunt u onze hulp gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan steeds voor u klaar met een professioneel oordeel.

Contacteer ons

Flexibele of starre toestellen

Of u nu werkzaam bent in de geneeskunde, dierengeneeskunde of industrie, u kunt bij Endo Projects terecht voor de aankoop, reparatie en onderhoud van alle soorten endoscopen. Een medische endoscoop is een instrument waarmee een arts in het lichaam kan kijken van een patiënt. Dit onderzoek gebeurt met een flexibele endoscoop via een natuurlijke opening (neus, oor, mond, anus en geslachtsdelen) of met een starre optiek door het uitvoeren van een minivasieve ingreep of kijkoperatie.

Allround specialist

Endo Projects is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en soorten endoscopen en hun toebehoren, zoals lichtkabels, camera’s, lichtbronnen, lampen, processors, monitors en transportkarren. Daarnaast kunt u ook voor het instrumentarium (schachten, biopsietangen, obturators, operatie-instrumenten, enz.) bij ons terecht. Om dit allemaal te realiseren, werkt Endo Projects samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers over heel de wereld.

Veterinary

Flexibele endoscopen

U hebt een defecte flexibele endoscoop? Welk merk of type flexibele endoscopen u ook wilt..

Info over Flexibele endoscopen

Starre endoscopen

Vakkundige reparaties van uw optiek Behalve voor flexibele endoscopen, kunt u ook bij ons terecht..

Info over Starre endoscopen

U geniet mee van onze ervaring

Endo Projects is uw partner die gekend is in heel België en Luxemburg voor zijn snelle & kwaliteitsvolle service. Dankzij onze jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd bij de grote gekende fabrikanten en door onze visie en gedrevenheid kunnen wij voor u het verschil maken. Wilt u het eens proberen? Neem dan gerust contact op met ons zodat wij u kunnen bijstaan met een professioneel advies en raad.

Contacteer ons

Flexibele en starre endoscopen

Bij Endo Projects kunt u als dierenarts steeds terecht voor de aankoop, reparatie en onderhoud van alle soorten en merken endoscopen. Een endoscoop is een hoogwaardig en gevoelig instrument waarmee u als arts in het lachaam van uw patient kunt kijken. Endoscopische onderzoeken kunnen via een natuurlijke opening uitgevoerd worden met een flexibele endoscoop of via een minivasieve ingreep of kijkoperatie met een starre of rigide optiek.

Uw aanspreekpunt

Endo Projects werkt samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij u snel en accuraat helpen met uw vragen of opmerkingen. Wij streven er naar om u bij te staan bij de aankoop, het onderhoud of eventuele reparaties van alle modellen, soorten of merken endoscopen, zowel starre als flexibele endoscopen, ongeacht de leeftijd van het materiaal. Maar ook voor processoren en lichtbronnen, lampen en lichtkabels, camera’s, monitoren en zelfs transportkarren of trolleys kunt u een beroep doen op ons: wij hebben toegang tot een grote stock bij onze leveranciers, van nieuwe en jonge tweedehands apparaten, waardoor wij meestal uit een grote voorraad kunnen kiezen en u een geschikte aanbieding kunnen maken. Ook voor klein instrumentarium zoals schachten, biopsietangen, scharen, pincetten, maar ook manden voor sterilisatie-doeleinden zijn wij graag uw aanspreekpunt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief